Sivut

Essi

Kuka olen?
Olen 25-vuotias nuori Pirkanmaalta ja tarkemmin sanottuna Orivedeltä. Orivesi on pieni maalaiskaupunki ja olenkin asunut täällä koko tähän astisen elämäni. Kodissani palaa lähes aina kynttilät ja kuuluu puikkojen kilinä. 

Mistä innostus neulomiseen?
Yksi suurimmista innoittajista neulomista kohtaan on oma muorini. Kun olin pieni hän neuloi minulle ja koko suvulle monet monet sukat ja lapaset. Aina kun mieleen tuli uusi idea sukista niin muori toteutti nämä. Nykyään hän ei enään valitettavasti pysty neulomaan, mutta olen pitänyt huolen ettei hänenkään jalat palellu. 

Mitä neulon? 
Suurimmaksi osaksi neulon sukkia. Toki neulon myös lapasia, säärystimiä, pipoja sekä jonkin verran myös huiveja. Sukissa käytän paljon erilaisia palmikko malleja sekä pitsi malleja. Kirjoneuletta ja päällekirjomista käytän myös välillä töissäni.

Teen neuletöitä myös tilauksesta, joten jos on tarvetta sukille tai muille neuleille, niin otathan yhteyttä niin sovitaan asiasta!   

Jos tulee kysyttävää tai ideoita postauksista voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen essi.yli-ketola@outlook.com 😊

Muistathan myös kommentoida ! 😉

1 kommentti:

  1. Hei! olen laittanut sp sinulle ja pyytänyt hevossukkiin kuvio ohjetta. Olisi ihana saada kuvio ohje ovat niin kauniit ja just nämä haluaisin tehdä hevostytölleni. t.Jaana

    VastaaPoista