Sivut

12.12.2017

Pieni kurkistus joululahjoihin

Heippa! Pahoittelut siitä, etten täällä blogissa ole nyt valmistuneita käsitöitä esitellyt hetkeen. On olen neulonut lahjoja jo toista kuukatta ja eihän niitä parane täällä kovin esitellä. (Varsinkin kun monet, joille lahjoja neulon seuraavat blogiani). Lahjoja neulon siis vain läheisille ja tutuille enkä ole lähtenyt siihen, että neuloisin tilauksesta.

 Monet käsitöitä harrastavat ja niitä lahjaksi antavat voivat varmasti samaistua tähän tunteeseen. Tekisi hirveästi mieli blogissa taikka sosiaalisessa mediassa esitellä uusia valmistuneita töitä, mutta kun ei uskalla, ettei yllätys lahjasta mene pilalle. Nyt varmasti joku miettii, että eihän lahjan saaja sitä tiedä kenelle sukat ovat tarkoitettu. Se on osaltaan totta, eihän perussukista niinkään tiedä kenelle ne ovat menossa. Itse kuitenkin neulon usein sellaisia sukkia, joita tuttu on ehkä ohimennen toivonut taikka muuten sellaisia jotka näyttävät saajaltaan. Ja joista on helppo arvata, että nuo on varmasti tulossa minulle. 

Noh nyt itse asiaan. Eli tosiaan en vielä kokonaan uskalla esitellä tekemiäni joululahjoja, mutta ajattelin että pikkuisen voisin paljastaa. Tänä vuonna lahjoista löytyy niin perussukkia kuin palmikoita, pitsineulosta, raitoja, pikkuisen kirjoneuletta sekä kahteen pariin myös jäljensin silmukoita. 


Joku sukkia neulova saattaa nyt arvata, mitkä mallit on kyseessä, mutta olettehan ihan hys hys, jookos 😉 Joulun jälkeen esittelen nämä työt sitten paremmin ja pääsette näkemään nämä kokonaisuudessaan. 

Mukavaa Joulun odotusta kaikille! 


- Essi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti