Sivut

3.1.2019

Vuosi 2018...

Moi! 
Vuosi 2018. Ei mikään paras mahdollinen neulonta ja käsityö vuosi minulle...

Alkuvuodesta intoa ja ideoita oli paljon, mutta se laantui pian. Mitkään mallit ei kiinnostanut ja vain muutama pari valmistui sukkia. Kesällä alkoi taas pikkuhiljaa neulonta sujumaan ja kiinnostusta löytymään. Syksyä kohden kiire alkoi hidastaa neulomista ja sitä kiirettä sitten jatkuikin ihan vuoden loppuun asti.

Poikkeuksellisesti tein vain yhdet ainoat villasukat joululahjaksi. Sitäkin paria neuloin monta kuukautta ja päättelinkin vielä joulupäivänä, jolloin lahjaksi ne annoin. Kaikenlisäksi unohdin vielä ottaa kuvat näitä sukista siinä kiireessä. Noh nekin sukat olivat Niina Laitisen suunnittelemat, Hento kuiskaus nimiset.

Viime vuonna alkuvuodesta tein myös itselleni To Do listan, mitä haluaisin vuoden aikana neuloa ja kokeilla. Tälläinen se oli:

♡ neuloa jo lähes vuoden keskeneräisenä olleen kolmiohuivin loppuun

♡ neuloa ostamastani jättineule langasta viltin/torkkupeiton

♡ neuloa itselleni ylipolven sukat

♡ neuloa ensimmäistä kertaa fingering vahvuisesta langasta sukat

♡ virkata matto

♡ neuloa pitsi huivi 

Oikeastaan ainoa asia mikä listalta toteutui täysin oli se, että neuloin ensimmäistä kertaa fingering paksuisesta langasta itselleni työsukat. Kolmiohuivinkin neuloin kyllä loppuun, mutta päätteleminen on edelleen tekemättä... Myös pitsi huivia varten ostin jo langat ja ohjekkin on jo valittu, ehkä sekin valmistuu tänä vuonna.

Nyt alkaa kiireet jo hieman helpottaa ja olenkin taas saanut sukan puikoille. Tänä vuonna en kuitenkaan ajatellut tehdä mitään listaa, vaan teen sitä mukaan käsitöitä kun siltä tuntuu ja mitkä tuntuvat mukavilta.


Mukavaa ja käsitöiden täyteistä uutta vuotta kaikille!

Terkuin Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti