Sivut

23.10.2016

Hieman minusta

Moikka! Haluan nyt näin ensiksi kertoa hieman itsestäni. Elikkä olen 20-vuotias käsitöitä harrastava nuori Pirkanmaalta. Neulon lähinnä villasukkia ja lapasia, mutta olen pikkuhijlaa opetellut myös virkkaamaan. Nuorempana koulussa käsitöiden tekeminen  ei kiinnostanut, mutta pari vuotta sitten kaivoin lankaa ja puikot esille ja opettelin tekemään perus villasukat. Ensin neuloin vain perus sukkia ja helppoja palmikoita, mutta noin vuosi sitten liityin facebookissa ryhmään Voihan villasukka! Ei tarvinnut kuin hetken ihastella muiden tekeleitä, kun itsekkin rohkaistui kokeilemaan uutta. Vieläkään en mikään himo neuloja ole, mutta jatkuvasti on jotain puikoilla ja tekee mieli kokeilla uutta. Käsityö blogeja olen selaillut jo pitkään ja nyt rohkaistuin kirjoittamaan omaani. Voin jo nyt sanoa että joka päivä, tai edes viikko, en tule lisäämään tekstejä, mutta varmasti aina kun jotain uutta puikoilta tipahtaa, niin kerron siitä täällä. 

Nyt haluaisin hieman esitellä millaisia töitä olen tehnyt. Tässä ei toki ole kaikki, mutta hieman osviittaa siitä millaisia töitä neulon. 

Ylemmät sukat ovat neulottu Novitan Seitsemän veljestä Polkasta sekä mustasta. Niissä on varressa kierrejoustinta ja muuten kahden kerroksen raidat. Alemmat ovat myös Novitan Seitsemän veljestä raita lankaa, näissä varressa käytetty malli on nimeltään Olga. 

Nämä villasukat tein itselleni Nalle langasta. Näissä on resorissa valepalmikkoa ja sivuissa menee palmikko varpaisiin asti.

Nämä Karhu villasukat tein viime vuonna poikäystävälleni joululahjaksi. Myös näissä lankana on käytetty Seitsemää veljestä.

Nämä pipot tein siskoni lapsille viime jouluksi. Näissä itse pipot on neulottu seitsemästä veljeksestä ja tupsuissa käytin Novitan heijastus lankaa sekä lisäsin vielä erillistä heijastin nauhaa tuomaan näkyvyyttä. 

Tässä perus nilkkasukat joissa lisänä palmikko. Nämä sukat tein Novita Polaris langasta. 


Nyt on ensimmäinen postaus loppu vaiheessa ja niinkuin varmasti huomasit käytän sukissani hyvin paljon Novitan lankoja. Tällä hetkellä puikoilla on isänpäiväksi pikävartiset Jules sukat, mutta niistä kerron myöhemmässä vaiheessa kun saan ne kokonaan valmiiksi. 


Kiitos kaikille lukijoille ja mukavaa tulevaa viikkoa! 

-Essi




1 kommentti: